Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att välja


Vägen framåt

Jag ville säga dig Adjö
Jag ville gå
För jag såg ingen där

Det var tomhet tystnad
ändå var du där
tog upp min plats

Ville locka till skratt
såg behovet som jag bar
som jag ej förstod

Jag måste stänga blunda
för att inte brytas sönder




Fri vers av Irene Backström
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-08 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström