Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En intensiv kärleksaffär med livet

Långsamt blickade han tillbaka på dörren han

hade stängt för någon minut sedan, överraskad blev

han att få se den stå öppen, ansiktet transformerades

till ett levande frågetecken i mötes med mitt underbara leende

och som svar till hans fråga, fick han... jag var redan såhär långt

innan du kom, jag var redan i en helt intensiv kärleksaffär med livet

dörren är öppen, för jag väntar nu på nya äventyr , jag väntar nu på en ny gäst....




Fri vers av Sandra De Freitas VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-08 12:55



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Min känsla är att det rör sig om....en tidigare relation och ...tröskeln mellan nåt nytt ...kanske till sig själv eller en annan person - det svävar lite i luften och tolkningsfritt...
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP