Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet i allmänhet, på både gott och ont..........


Livet kan vara den svåraste uppgiften


Man blundar, man vaknar!

Man äter, man somnar!

Man gråter, man skrattar!

Man jobbar, man är ledig!

Man älskar, man pussas!

Man bråkar, men blir vänner!

Man gör slut, och blir tillsammans!

Man förstår, men förstår inte!

Det gör ont, men det går över!

Man vill förklara, men ingen vill lyssna!

Jag behöver inte, fast jag faktiskt behöver!

Jag vill fly, men vill stanna kvar!

Hoppas att livet blir en fest, att vi alla hittar vårat kall!

Livet är fantastiskt komplicerat underbart svårt ibland, men vi måste alla göra det bästa av det, för vi har bara ett!





Fri vers av daniele2
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-07-07 23:01



Bookmark and Share


  Nattis83
Det håller jag med om, tänkvärda ord med mycket styrka /Natalie
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

daniele2