Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes vita. Hans svarta

Tack. Den askgrå silverräven andas frihetens daggdroppar.
Varsågod. Livets dessert älskar mellan dagbokens blad.
Godmorgon. Själens vildhästar med hjärta av rosenkvarts.
Godnatt. Månen bjuder upp stjärnhimlen.
Välkommen. Snäckans havsbrus i min famn full med brudorkide.
Farväl. Dimman i din förr så lagunblå blick. Monarkfjäril sluter dina ögon.
Idag. Njuter av dagen så lilaskimrande vacker.
Imorgon. Konsten att förföra utan ord och utan smekning.
Jag vilar i kärlekens dikt.
Du vaknar i ödmjukhetens poesi.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-08 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP