Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur det flerstämmiga ljuset

Du känner den här dagen vid namn
du känner dess omlindade armar
andedräktens ånga i aprilljuset
och prasslandet av skuggor
av kommande löv
och kråkornas vingar
nu klipper de snöflingor
ur lindgrönt papper och poppelblad
nu lyfter de
morgonen på sina ryggar




Fri vers av Grävling
Läst 151 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-08 23:13



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så vackra bilder - slutraderna !!!
2020-04-10

  Ulf D VIP
Rubriken, en tanke som tar regnbågens spår, men det är en aprildag som tydligt drar förbi, där i fåglarns vingar.
2020-04-09

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag måste verkligen säga att jag tycker om det landskap som Du bygger.
2020-04-09

    Lena Staaf VIP
Magisk aprilmorgonskänsla.
2020-04-09

  Rublev
Så känsligt fångar du nuets mirakel, att välkomna morgonen med vidöppna sinnen och låta sig inneslutas i livets skimrande skeenden. Du skildrar naturens och livets skönhet på ett förunderligt sätt!
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling