Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centralnerv.

Kolla med centralnerven att allt är bra.
Den har huvuduppgiften i din kropp,
den har även huvudleden.
Din kropps Autobahn, men går den för fort?
Så fort?
Tar inte nerven i sig...
Det ganska lugnt?
Om man låter den?
Är det inte dess naturliga tillstånd?




Bunden vers av Mim
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-04-09 01:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är viktigt att ta kontrollen.
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim