Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en serie som 'Snobben' som den väl heter på svenska. En skylt med texten 'Doktorn är inne'. Bra då att 'doktorn' kan vara ibland en hund och ibland en människa. Såväl livet blommor som käftsmällar, kan ge sådan utdelning.


Du tar väl emot? (kort sagt)




Är fråntagande motsatsen
till mottagande eller
emottagande. Kanske har

du mottagning eller
så tar du
emot, när någon

skickar en boll,
åt just ditt
som håll? Om

du fångar i
flygande fläng ett
ord i flykten...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-07-31 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP