Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blek är de oskyldiga

Blek är de oskyldiga
Grå är de skyldiga
Säg mig...
är det någon som vet
hur det känns
att vara vilse
Sårad drar jag mig tillbaka
Du förblindar
mina ögon
Ändå ser jag
genom dimman
Stjäl aldrig min sorg
Du försvinner
i ett virrvarr
av gyllene färger
Kalla mig galen
men jag kan äntligen se
hur allt hänger ihop




Fri vers av Arwen85
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-04-09 11:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
No one is innocent.
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85