Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prommonad

Jag är i min fulla rätt
att säga prommonad

så länge jag inte försöker
få någon annan
att göra det




Övriga genrer av stenhur VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-09 13:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett där växa plommonträd, smeden använder sitt blanka städ, läkare smider sina verktyg varma, långt ifrån nu städer larma, kanske spiller bönder nu sin säd...
2020-04-09

  Nanna X
Så sant, och demokratiskt. Glad påsk!
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP