Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om totalt misslyckande inom vårdens stressande tillvaro.. rädsla å oro , tja säkert missar jag någon slag term som faller bom fallerar ra... det onda vill man gärna ha bort! Ja en person i tankarna får denna plåga försvinna...


Tandvärk!.. (en hög poängängare)

 


 


dra ut det onda ...


Illa kvickt!


Den inflammerar skriker ut  i smärtans


kanaler trådar , en osalig plåga..


Vilka odds finns där molande smärta.


Tablettmissbruk å sneda tankar!


Dra ut elände,


Vis blir man ej mer av denna ruttnade rot!


Roten till ond -ska........




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-09 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //