Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagit igen

Han slutade andas för ett ögonblick.
Det slog mig igen att han
slagit igen
stängt om sig
och lösts upp
i mig.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-09 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld