Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad Påsk till alla här


Häxan från Harz - Glad Påsk

Häxan från Harz' kvast
flög vilse mot Blåkulla
Hon föll för Värmland

Njuter nu naturens prakt
Retar vittror och vättar




Bunden vers (Tanka) av Elinor Sörensson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-09 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP