Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna

Jag stänger in dig i mörkret,
med skuggorna där borta,
för att slippa se dig när dagen gryr.

Och jag hukar mig för de döda,
när de rasar inuti dig,
för att inte ta med dem ut i ljuset.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-04-09 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld