Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To my love...

 

 

the pandemic

has taught me to value 

all I have for this moment

the air I've breathed 

the place I've lived in

meals on my table

your mesmerized love to me...

 

...in return

you've gotten both my body and mind

as if tomorrow never comes

just because 

you're the center of my heart

the most beautiful part 

of my life




Fri vers av Rise Little One
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-14 09:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt att ha någon att lita på och älska...mycket vackert...
2020-04-18

  Lars Hedlin
En vacker text som berör!
2020-04-17

  Blomma-Stjärna VIP
vackert kärlekspoem, så levande som vi bara kan vara när vi är medvetna om att vi lever i dödens skugga
2020-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekspoesi som landar mjukt i mitt inre!
2020-04-14

  Quasimodo
En fin och vacker hyllning till den kärleken, till enkla i vardagen i det lilla som är så stort!
2020-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett berörande ode till kärleken, i den verklighet vi befinner oss idag.
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One