Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 april 2019

Denna gråa värld
med min väska
vill jag till det vackra
som herren skapat

En skönhet
för oss
som vi dödat
så vackert

För vi äter
alla exkrementer
i vår
förhatliga värld




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-09 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig