Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt på en och samma gång

Vi vaknar av solens ljus
och har nästan glömt
fast vi drömt
om de av oss vi känner
kämpar för att andas

träden klär i grönt
grödor slår ut
och vi ler ömt
mot dem vi möter på vägen
hit men inte närmre

aldrig förr har livet synts
så underbart och vidunderligt
så oförutsägbart och förfärligt
lokalt och globalt
på en och samma gång








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-10 00:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som visar livfullhet!
2020-04-17

  bibbi ahrnstedt
Tack, fin beskrivning av hur det är
2020-04-12

  Karina"Kia"
Livet är livet som vi måste vara rädda om och det som gror vördar vi ömt om.. så vi alla bör göra i denna kris som råder nu,precis som du / ni gör vördar ömt om varann och andra,man gör sitt bästa för att hålla ifrån varann??????
2020-04-11

  ULJO
Naturen bryr sig inte om vad som händer runt omkring. Den bara finns där oavsett.
2020-04-11

  Rise Little One
Vi har en tankeställare i dessa udda tider...
2020-04-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om den kontrastrika tid vi lever i. Och avslutningen är fantastisk. På kornet tagen.
2020-04-10

  KattenKin VIP
Vackert och medmänskligt ömsint skrivet om dessa underliga virustider. Tycker om din dikt.
2020-04-10

  Marita Ohlquist VIP
En bra text med ett fantastiskt avslut!
2020-04-10

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om de sällsamma kontraster som livet består av just nu
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP