Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Applåderna ekar när viruset inte tvekar

Corona sätter stopp
för att bli spikad på ett kors
blodet får bli kvar
i kroppen i år

Gatorna är lite
mer tomma
det språkas
inte på trottoar
men den som spar hen har

Solen skiner
lite d vitamin
i påsk

Bakom visir
är det ont om sol
rasten uteblir

Att gå på knä
verkar vara
aktuellt




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-10 08:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja världen blev underlig, som i ett trollslag till det sämre förutom utsläppen runt jorden. De flesta går på knäna, artister och småföretagare. Vi får hoppas att det snart är över. Bra dikt. Glad påsk påre! :)
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan