Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där sorgen bor, även när tårarna har sinat

det är när skyltar i Älvsjö

pekar på rum för avsked

som det brister inom oss

 

tårarna tycks ha sinat

 

ändå bor sorgen inom oss

som ett djupblått hav av oceaner av tårar,

smärtande svallvågor

och ljusa minnen

 

allt obarmhärtigt blandat

i en tid när ingenting någonsin blir sig likt

igen

 

 

© Birgitta Wäppling, 10 april 2020

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-10 15:31



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
En stillsam och trösterik sorgedikt.
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP