Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar om magnetism och känslor.


Ögon som en magnet, och inte tankar!

Dina ögon är som en magnet...
De dras mot mig.

Det sägs att den mest kraftfulla magneten som finns, är våra tankar, i allafall enligt attraktionslagen, men det kan inte stämma...
Min dotter bedyrade mig detta, med sin blick!




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-10 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ögonen är verkligen själens spegel - det är så jag upplever din magnetism!
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim