Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns, Det var en gång, och verkligheten kom ikapp!

Det fanns en gång en kvinna, som levde sin dröm, bokstavligt!
Hon drömde en natt, om det som hon uppfattade som sitt tidigare liv, om dagen, när hon var vaken.
Känslan fanns där!
Det kunde mycket väl vara så!
Att kvinnan utan namn i drömmen, kunde ge henne det liv, som hon ändå levt förut, resonerade hon.
Hon drömde om gator av kullersten, och hon uppfattade tiden som 1500 eller 1600-tal.
Hon gick där och strövade, och skulle så bli halshuggen.
I sitt dagliga vakna liv och tilstånd, skulle hon inte förverkliga slutet, men hon kunde begränsa och förstora sitt liv så tillvida, att hon flyttade till en by som påminde henne om drömmen, och klädde sig, som kvinnan i drömmen.

Hon Kände...
En samhörighet!




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-04-10 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim