Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utställningar 1 och 2, med fortsättning mikrofonkåt!

1 och 2, som när man testar en mikrofon, om ljudet fungerar!

Utställning 1.Hennes dotter påminde henne om; Att den napp som hon stoppade in i sin dotters mun, nog skulle hon vilja ha tröst av den!
Men att vara ett offer klädde henne inte, tänkte hon...
Och hur klär sig ett offer? spann hon vidare på...
Svaret var inte givet, men det kunde begrundas på...
Offerrollen klädde henne inte, tänkte hon med ens.
Och kanske var det så...
Att offerrollen, klädde sig i samma kläder som sorgen!

Utställning 2.Ålder är bara en siffra.
Siffrors betydelse, som anonyma, och sedan avslöjade, dess betydelse, och Sedan apropå en annan sak, deras ålder!




Bunden vers av Mim
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-10 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vårt behov av tröst och vårt behov att alltid ställa frågor. Men det är ju så man kommer sanningen närmast - frågor har ju som oftast ett svar.
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim