Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar inte om mat, väl om förlorade ideer.


Oproportionerliga Portionerliga Portioner!

Hon hade förlorat en bra ide`, en toppenide`, trots att hon inte mindes den längre.
Sorgen var OPROPORTIONERLIG!




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-04-10 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim