Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En översättning av Let me lean on you


Kan du bära mig

 När min tid är slut på jorden
och mitt hjärta slutat slå
tar du varsamt hand om mig då
kan jag lita på Dig då

Du är här för mig, min trygghet
alltid här för mig , ger mig tröst
och närhelst jag söker lindring
kan jag lita på din trygga röst 

Lutar mig mot dig, kan du bära mig
Du finns här för mig även om jag ej ser
Låt mig luta mig, jag behöver dig
du min trygghet som alltid bredvid

Du finns alltid vid min sida
och närhelst jag behöver din hjälp
så vet jag ju att Du finns där
jag kan höra din värmande röst

Finns där för mig om jag önskar det
när jag ropar ditt namn ut högt
när min bördor känns för tunga
så är det dig jag alltid har sökt

Lutar mig mot dig, kan du bära mig
Du finns här för mig även om jag ej ser
Låt mig luta mig, jag behöver dig
du min trygghet som alltid bredvid

Copyright (christin Lederman)

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Christin Lederman VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-12 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP