Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelläten/ekon

Spindelnätet
över ljung
och bärris

I sol
och skugga

fladdrande
flygfän

Björkpollen
i luften

Fågellätens
anrop
och svar

Studsande
ekon
mellan
väderstreck

Du hörde
Kattugglan
inatt igen

Imorse
gjorde jag det
med

Ödesmättat

men alls inte
skrämmande

Bara vackert






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-10 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som att öppna sin dörr för våren och känna dofter och ljud från naturens mystik och lugn.
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP