Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lydia Magdalena. Tusen oskrivna tankar finns inom mig.

Ungdomens värsta plåga var kravet på att vara lättsam och lycklig. 

Det var närmast omöjligt att leva upp till.

 

Här sitter jag och är lycklig och fri, tänkte hon tyst för sig själv.

Jag är väldigt lättsam och lycklig.




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2020-04-10 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP