Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lydia Magdalena. Beach 2019.

Att vara kristen var att vara fri. Att slippa leva upp till idealen.

 

Hon valde sin bikini noga. Den skulle skydda henne under sommarmånaderna.

 

Världens ideal är inte mina, tänkte hon tyst för sig själv.

Världens ideal är inte mina.

 




Fri vers av Tea Alex
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-10 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex