Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet

Lugnet i stormen
Lugnet
Fasader rivs
Lugnet
Nakenhet blottas
Oro
Men det är som det är
Lugnet
Hitta sin blick
Höra sin röst
i stormen
som river sliter
snabbt obevekligt
allt
Allt som inte står
stadigt
Lugnet
I denna de höjda ögonbrynens tid




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-11 00:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa nog är det alltid de höjda ögonbrynens tid. mycket bra beskrivet. Vackert lunk i texten!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP