Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dorothy.

Open up
your mouth
I will tell
or yell

But your
good sent
it deep
down

Nothing dies
everyhing dies
just wanna be
a Sherff in Kansas

Enjoying my pie at the diner




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig