Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring


Vårsolens värme
fjärilarnas fladder
fåglarnas kvitter

en tillitsfull blick
från någon
du tycker om

livet är större
än
det hot
som dallrar i luften
och droppar

och förändrar

livslust och rädsla
ökar

en djupnande insikt
om vad som är värt
att leva för
och dö för
drabbar

ett rättvisare
roligare
och mer solidariskt samhälle
syns möjligt

nya mönster
framträder
med god vilja

humor och generositet
tålamod
och perspektiv

allt är möjligt
om vi överlever
kan vi











Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-11 01:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2020-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, förhoppningsvis förändras vi och därmed vårt samhälle!
2020-04-12

  KattenKin VIP
Vackert och hoppfullt i coronatider, och visst är livet större än hotet som dallrar i luften!
2020-04-12

    Lena Staaf VIP
Våra goda sidor träder fram i samband med pandemin. Bra beskrivet av dig. Det är hoppfullt!
2020-04-11

  Rise Little One
Pandemin och oss ur olika perspektiv...
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP