Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


Om att känna efter (för mycket)!

När kände hon efter senast?(Hennes många lidanden)
Vad var , att känna efter för mycket?(Att lida, var det för mycket?)
Robot, eller människa, eller bara allmänt Jante?(Det är frågan, eller svaret!)
-Den där JANTE, sa hon för sig själv!(Och så personifierades han)

Var det inte sant, att när hon kände efter för mycket, så plågade hon sig själv?(Sätten varpå hon plågade sig).




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim