Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla blir vi saliga på vårt vis!

Om vi alla blir saliga på vårt vis...
Är det genom vanorna, eller ritualerna som vi blir saliga?




Bunden vers av Mim
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-04-11 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim