Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nacka gäss & mala färs - Limerick


En klåfingrig grabb ifrån Fjärås
som fingrade nätt på sitt blixtlås
Han drog upp, han drog ner
men sen drog han ej mer
då han halshögg sin älskade sädgås




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-09 17:00



Bookmark and Share


  aol
tack för ett gott skratt,
2013-09-22

  Last Word Spoken
haha Fjärås, vad heter han? Jag har allt jobbat där på frisörsalongen för typ 15 år sen...:) Grillfest i Fjärås kanske ikväll!? :)
2006-07-15

  Osram
"Drag och riv av mot den räfflade kanten" Aoutch!

Kul och lite-fräck-sådär-limerick :)
2006-07-12

  adina
*flinar*
förjävligt när sånt händer.
2006-07-11

  Bodil Sandberg
Hehehe...du får mig alltid att må så GÔTT.....hehehe
2006-07-10

    ej medlem längre
*skuttar upp och ner och ler och vill bara ha mer*
WIE
2006-07-10

  Paulina LH VIP
Ska man kanske säga

aj ajajaj aj

he he

:)
2006-07-10

  Åsa Gustavsson VIP
Giljotinblixtlås. Farliga grejer!
2006-07-10

    ej medlem längre
Ajj ajajjj *grimaserar*
Du är skicklig på dylika skrivelser du,
som alltid!
2006-07-09

  Myself
jamen,hallå!vilken sorgsens dag för denna kille...
2006-07-09

  Ms Lovecraft
Haha!
2006-07-09

  Smultris
*Fnissar*

Får "den där mary"-flashbacks ;-)

Skitabra...
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP