Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärlek


Min största källa till glädje

 

Aldrig ensam mer

för du finns alltid vid min sida

så varm och mjuk, kärlekstörstande

alltid nära, bara du och jag tillitsfullt

härligt morgonmys med kel och smek 

som gör så gott uti både kropp och själ 

sen att få somna om tryggt tättintill

till ljudet av dina lugna andetag

det, är helt underbart

 

*

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-09-30 18:33



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
En underbar kärleksdikt fylld med värme!
2020-11-01

  DominiQueen
åh ja precis så
underbart skrivet
och jag hoppas det
är ur Ditt vackra nu

Bokmärks, för den var
så själaklar och ren i sitt
uttryck. TACK.
2020-10-20

    Peter Söderqvist
Så vacker kärlek. Fint skrivet.
2020-10-16

  S.A.I. Steve Lando
Amour
2020-10-11

  Solstrale VIP
Närlek och kärlek i fin harmoni både i ord, formatering och innehåll!
2020-10-02

  M:tin
Det är väl så alla borde få ha det, få känna kärlek!
2020-10-01

  Nils-Robert
Så fin poesi om lyckan att få vara tillsammans.
2020-10-01

  Roger VIP
Ljuvligt och stämningsfullt
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP