Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erfarenheter på genomresa i ditt inre landskap av tankar och minnen.


På genomresa

Resan
utan given
destination

Den som
följer
tankespår
genom tid
och rum

Dröm och
verklighet

Resan
du äger

Utan att
lösa biljett

Din egen resa
i erfarenheter
dofter
minnen

På resan
genom
ditt liv

En inte resa
utan förbehåll

Utan given
destination




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-11 16:47



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Hej den resan tycker jag att man gör ofta, du har skrivit så att man verkligen kommer att tänka på hur man tänker. Tack.
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP