Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäller DIG

Det gäller dig med den svindyra bilen.
Det gäller dig med märkeskläderna.
Det gäller dig som saknar tak över huvudet.
Det gäller dig och din familj på tio personer.
Det gäller dig med rullatorn.
Det gäller dig med med hjärtfelet.
Det gäller dig som stiger på bussen varje dag.
Det gäller dig som tar bilen till jobbet.
Det gäller dig som syns i tv-rutan.
Det gäller dig som styr vårt samhälle.
Det gäller dig som precis lärt sig att gå.
Det gäller dig som aldrig brukar bli sjuk.
Det gäller dig och ditt gäng som hänger på gatan.
Det gäller dig i trapphuset.
Det gäller dig som scannar alla varor.
Det gäller dig som undervisar.
Det gäller dig som syns och hörs mest.
Det gäller dig som bor djupt inne i skogen.
Det gäller dig som vårdar.
Det gäller dig som släcker bränder.
Det gäller dig som tar fast tjuvar.
Det gäller dig utanför samhället.
Det gäller dig lite extra som tror att du är odödlig.
Det gäller dig som läser.
Det gäller mig som skrivit.
Det gäller alla och det gäller NU.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-04-11 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP