Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång

En sång
Ett ord
En melodi

Beröring av min själ
Beröring av mitt sinne
Beröring av mitt liv

Minne är skapat
Av beröringen
Av en sång




Fri vers av Lisa Sjögren
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 18:03



Bookmark and Share


    Max Poisé
Grym text Lisa!
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Sjögren