Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande begravd.

Nattmaran skriker likt vildvittran i dunkla skyar
Förblindad söker jag något greppbart att omfamna
Fuck detta mörker
Denna ständigt återkommande kamp för lusten till ett liv
Lusten att orka ta kliv och övervinna demonernas förgiftande hån
Kippar efter luft
Efter tillfälliga stunder av vila
6 fot under ytan

Vore väl fan om jag gav upp nu
Efter 48 år?




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 19:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra låt med Liket Lever.
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP