Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en resa

Det finns stunder som är bra

det finns stunder som går an

livet det går upp och ner

 

Det finns stunder som är fina

sen sviker dem oss ibland

så är livet tänkt ska du se

 

Ingen kan göra allt

men alla kan göra gott

livet är en resa med erfarenhet

så har jag det förstått

© Angela Bohlin




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angela Bohlin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-11 21:11



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, absolut det är en resa där vi gör erfarenheter och utvecklas.
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP