Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men inte min lust att skriva


Strömlöst värmland

Påskdagens början
den blev ju fin
Trodde på en kväll
med ett glas vin
tji fick jag för det
Plötsligt gick strömmen
så det krossade den lilla drömmen
Sitter nu framför stearinljus en stund
sen får jag försöka att träffa John Blund
Mörkret det skapar en magisk makt
med trolldom och mystik i all sin prakt
Påsken har ett viktigt budskap
folk trodde att Jesus var en hedning
och han hängdes på korset för det
Hoppas han kom till sitt paradis
för han var faktiskt värd ett pris
Han borde fått rosor och beröm
för han följde ju bara sin dröm
att stoppa all ondska i världen
innan dom skulle börja den sista färden




Fri vers av poet-idag
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-12 01:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner du Jesus?
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag