Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

corontäneri

nu tar jag på mig min orangea
afrikanska klänning
och tänker på Marie

jag tvättar badkläderna
och stoppar undan dem
på obestämd tid

jag avbeställer ett möte
med Sima
en fikastund i det gröna

jag lägger min med Freja
gemensamma docka
i påsen till hennes pappa

och jag ber för min tappra Li
- i corontäneri
i mitt corontäneri




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-12 10:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes like it!
2020-04-17

  ULJO
Lev som du brukar. Skit i Corona
2020-04-12

  Rise Little One
Den hemskaste tiden ... jag längtar så att få åka iväg och hälsa på mina småttingar, att krama och pussa på dem ... Allt känns så långt bort och fruktansvärt jobbigt men vi är inte ensamma i denna situationen...
2020-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Nu lever vi på små isolerade öar, sitter på stränderna och längtar efter social gemenskap!
2020-04-12

    Lena Staaf VIP
Sorg och oro i Coronatid. Men vi blickar framåt och håller alla tummar vi kan.
2020-04-12

  KattenKin VIP
Coronakarantäntiderna gör att vi stoppar undan livet, hänger där som en påse i hallen på obestämd tid. Hoppas din Li är frisk! Får känslan av kamp, men det kanske är tiden som sådan?
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP