Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner serveras dagligen på svenskarnas bord

Vänstermedia spottar ut en massa
illaluktande lögner på löpande band
de bara älskar att skriva negativt om Trump
glorifierar vår lilla ledare in Sweden land

Vem orkar läsa lyssna deras skräp & dynga?
människor har vaknat upp & fattar som sker
ty sanningen är motarbetad & så enormt hatad
ilskan mot politikerstyrd media ökar mer & mer

Media gormar över de som står upp för Sweden
gillar inte att vi som gör ska få mer kontroll
vi som går emot pågående maktstyrda agenda
fortsätter kicka runt med sanningens boll

"Jag står upp för Amerikas karismatiska ledare
Sweden det lilla landen i norr tror de är så stor
försöker hävda sig försöker spänna sina muskler
kanske är det så enkelt att avundsjukan här bor"

Den lilla ledaren of Sweden har lämnat djupa spår
han ljuger om allas lika värde så mycket som går
ställer hela tiden folk mot folk & ökar ilskan som pågår
hur kom han till makten som inte begriper förstår?

Sweden är så misskött det begriper alla som fattar
att ha öppnade gränser visar helt klart på att dårar styr
vem som helst är fri att sätta sina fötter på svenska jorden
är det så konstigt att det puttrar kokar pyr!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-13 10:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Till Lars: Nej, man måste
INTE vara borgerlig om
man är kristen, tycker ofta
det finns många vänsterfolk
så har jag fått erfara i mitt liv
men jag står för mina åsikter
de får stå för sina & oavsett
måste man respektera olika
jag är Israelvän emot abort
självklart att man stör då &
jag är ju inte politisk korrekt
det stör också väldigt många
bryr jag mig, absolut inte ;)
2020-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är bl a därför som jag, trots att jag tror på någon form av apostolisk socialism, inte kan passa in i vänstern.
De hatar Israel, de är för abort och annat som Bibeln brännmärker.
Däremot köper jag INTE detta med att man måste vara borgerlig om man är kristen.
2020-04-15

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ja, sanningens ord. Bra Skrivet!
2020-04-14

    lydriket
Du skriver om det som är angeläget att skriva om. Och det med en låga och uthållighet som skänker texten dess unika och omisskänliga värdighet och omutlighet.
2020-04-13

  MariaEvighet
Så bra mare! precis så tänker jag o många. bokmärke. Tack! Inspiration att gå vidare
2020-04-13

  Koloristen
Sveriges Rödio (SR) och SoVjetTelevision (SvT).
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP