Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett varmt intresse


Min fiskedag

Tänk att vakna en tidig morgon
när solen just har stigit upp
Få ta en kopp kaffe och sätta
sig på trappan där ute en stund
Höra fåglarna kvittrar o dra sin drill
Jag känner en lycka i att bara få finnas till
Nu ligger vattnet i sjön så still
därför ska jag nu göra precis det jag vill
fiska å bada och kanske mer därtill
Det finns inget skönare än att sitta i en båt
när solen lyser och det nappar emellanåt
Till kvällen ska jag steka det jag fått
för nåt godare än ny-stekt fisk och färskpotatis det finns inte,
för det är så jäkla gott





Fri vers av poet-idag
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-12 13:12



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Känslan du förmedlar känns igen, lugnet stillheten och nöjet att få fiska sin egen middag.
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag