Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ingen vet vart den bär

Följer
en rutin
men vill
samma rutin bryta.

Drömmer om ett annat liv
men lever kvar i samma mönster.

Men när livet når in
och öppnar ögonen
hamnar du plötsligt
på en stig
där ingen vet vart den bär.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-12 23:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Starka tankar, mjuka känslor - tack Anna för din goda dikt! Kram Monika
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson