Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljus



Något har börjat
som ljuset om morgonen
Jag släpper mina blad







Bunden vers (Haiku) av Classico VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-12 23:23



Bookmark and Share


  BenGust VIP
som det levande trädet
släpper sina blad
och börjar om
2020-08-01

  Nils-Robert
Livsbejakande haiku
2020-04-15

  DavidM VIP
Suggestiv trerading, sätter igång reflektioner.
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP