Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattliga utbrott!


Universal (2) den goda natten!

(God natt)


Jeppes godnatt rum


Godnatt stund efter elva


Vi ligger stilla och små pratar,


Ett starkt ljus i dörrspringan letar sig in..


En liten å vacker tjej med utsläppt hår tittar in..


Försiktigt sätter sig tät intill mig, en rysning av välbehag strömmar genom blodet i mig.. då du snuddar vid mina lår och tittar lidande lite besvärad....


Historie är lite omändrad från verkligheten.




Fri vers av danne //
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-13 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //