Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För ett par månader sedan tog sig en skicklig jägare in ..


Ställverks - katten

 


 


Katten en orange tiger,


nyfiket rör sig i omgivningen.


En bullrig & farlig arbetsplats ...


Ovan knäpper det till..


Blixtrande spänning å


höga strömmar rusar förbi..


Trådarna får päls att stretat resa..


En hög spänning som både


utan å u=r*i


lever sina liv..


Liten tassande fyrfoting ..


Skickligt fröken eller kille det är..


Men nog är katt fröknar mer vidlyftiga än pojkkatten! Ett stort äventyr å många gömställen och ett stort jaktområde..




Övriga genrer (Aforism) av danne //
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-13 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //