Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rast - lös något evigt som pockar efter uppmärksamhet , det bor i ens själ!


Universal (5)

Mina Händer


dina händer.


Rastlösa känsla att inte


finnas till hands ..


En armlängds avstånd, en bit från


varandra ... benen sprattlar till...


Fingrar smeker känner ...


... det bor i händernas rike..




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-13 02:29



Bookmark and Share


    Mackan 1966 VIP
Vackert!
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //