Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödligt Djup.


Kommer jag att vara en sådan som...?

Redigerar och ger ut sitt material, ifrån dödsbädden?




Bunden vers av Mim
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-04-13 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim