Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann poet

Flöde av allt jag vill ha
Flöde av allt jag önskar var jag

Smuts och aska med sönder Bränt golv
Jag försökte och försökte
Men blev som min far
Blev allting jag önskar
Att jag inte var

Tog mig ut och in igen
Älskar kicken mer och mer
Men smutset är allt jag ser
Tog mig upp och tog mig ner
Jag är allt som ingen ser

Lyckades men blev misslyckad
En sann poet är inte grann
En sann poet lever efter gram

En sann poet har inget mer än
Ögat ser. Jag tog och tog men sökte
Ständigt mer.

Från flödet till smutset
Från vinsten till förlusten
Jag tog med mig allt jag lyckats Med
men blev ingenting
Min kick är allt jag inte borde
Det som är ett Destruktivt
Beroende

I askan och smutsen
Kanske jag blommar
En vacker dag
En sann poet
I ett ständigt nederlag








Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-13 08:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag definierar mig själv. Det är mitt prerogativ.
2020-04-18

  ULJO
En sann poet är inget annat än ställt utifrån betraktarens ögon.
2020-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Så det är du som avgör vem som är en sann poet?
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP