Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetens behag


Nyväckt minne

Morgonen
är ett
nyväckt
minne

Stiget ur
nattlig
glömska

Morgonen
är
en varsam
hands
beröring

Morgonen
tar sitt
första
andetag

Andas in
och
kraftsamlar
inför dagens
äventyr

Morgonen
är ett nyväckt
minne
stiget ur
nattlig
glömska




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-13 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP